JEG HEDDER BAFFI ......

Her passer jeg killinger....

Min livshistorie.......

Jeg er en Bouvier Des Flandres (kvægdriveren fra Flanderen). Jeg kom til verden d.04.11.06 i Sverige hos Annette Månsson, kennel "Rajfax". Otte uger gammel flyttede jeg til Norge hos mine daværende mennesker som det var meningen at jeg skulle dele resten af mit liv med...sådan skulle det ikke gå!
Knapt et år gammel flyttede vi til Danmark, på Fyn. Jeg nåede at starte min "skole" uddannelse i Norge i Norsk Politi-hundeforening.
På Fyn ændrede mine menneskers liv sig i en sådan retning, at de ikke syntes, at de havde det overskud til mig mere som der skulle til for, at give mig et godt liv.
Min menneske farmor sendte en mail til min nuværende "mor" om det kunne være noget for hende at overtage mig, hun har tidligere overtaget flere andre Bouver af forskellige årsager, så hun kender racen og ved hvad det vil sige at overtage en "brugt" en af slagsen og det har aldrig været et problem. Nu var det bare sådan at hun havde lovet sig selv at efter 18 år med 2 hunde samtidig skulle det være slut..der skulle kun være een af gangen nu!...🙃 (det var bare til hun mødte mig!) og der var jo een i forvejen- min kommende storebror Emil.
Nå men min kommende mor og storebror Emil lagde nu alligevel vejen forbi Fyn fra Gilleleje- byen på toppen, sommeren 08. Hun var ikke helt overbevist om hun ville ha´ mig da vi havde mødtes 1.gang...jeg var noget "hektisk" 😀....men jeg var jo heller ikke så gammel og havde nok kedet mig bravt i nogen tid og så var jeg som nu bare så heeelt vildt glad for alt og alle 🙂 ...og opførte mig fuldstændig som en gummibold, ikke et ben i jorden af gangen 😀.
Men det endte med at jeg flyttede til Gilleleje og min mor har ikke fortrudt et eneste øjeblik hun eeeelsker mig simpelthen og jeg kan godt forstå det når jeg selv skal sige det 😲...for jeg er kvik i hovedet, og jeg er blevet rigtig pæn efterhånden som jeg er vokset til og så er jeg bare så mild mod alt og alle som jeg møder på min vej. Jeg er ikke bange for noget, tager alt i stiv arm, siger min mor: "sådan gør vi" så er jeg helt med på den 🙂
I starten blev jeg udstillet en del og fik en maasse "excellenter"...så fik jeg een "very good" og een "good"...så syntes min mor at dommerne var nogle tosser og siden har vi droppet det med udstilling men bare vent vi kommer stærkt igen når jeg er færdig udviklet 🙃.
Til gengæld har vi gjort det herre godt med lydighedsprøverne i DKK..se bare på mine "resultater"....alt det har vi nået sammen på 2 år 🙂. 
Vi arbejder også for sagen, på den sjove måde. Min mor skælder ALDRIG ud på mig.
Jeg nævnte min storebror Emil tidligere, han er her desværre ikke mere men det skal jeg ikke komme nærmere ind på for så bliver vi bare ´så kede af det, for vi savner ham hver eneste dag.
Nu vil jeg slutte, jeg skal nå en del hver dag, jeg skal på stranden eller i skoven og ha´udvidet min horisont og så skal jeg sikkert også nå at træne lidt.
Ha´ en go´dag, kærlig hilsen Baffi (og "mor")  

Johannes 22.08.2010 15:33

God historie

| Svar

Nyeste kommentarer

27.02 | 11:09

Meget brugbar. Tak!

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

06.06 | 08:12

Hej Alex 😊
Sjovt at få besked her på min hjemmeside ...har helt glemt at jeg har den 😊
Hvis du er på FB så kan vi "mødes" der- Iben Fals (rød jakke på)

05.06 | 21:31

Jeg fik min første Bouvier i 1975 i øvrigt samme sted fra i Belgien som Vibeke Rune fik sine første Bouvier fra.
Min nuværende Bouvier er nr 6 i rækken af Bouvi

08.04 | 17:13

Har sendt videon via Facebook til dig fra 1st april med dine hunde og Sappho i Hundeskoven men det vil komme til din "other" file. MVH, Frances Yoshida